Stal Hiensch

Stal Hiensch is een mooie kleinschalige pensionstal gelegen in Nijkerkerveen, centraal gelegen in het midden van het land.

Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Rust en kwaliteit voor uw paard heeft bij ons eerste prioriteit. Wij blijven werken aan verbetering van onze accommodatie waarbij het welzijn van uw paard altijd voorop staat.

Wij bieden pensionstalling voor 22 paarden en/of ponys. Geen paard is gelijk en dat maakt het voor ons belangrijk om goed te communiceren met de eigenaar, om het verblijf van ieder paard en ruiter zo plezierig mogelijk te maken.

Sinds 2014 zijn wij een door Aequor erkend leerbedrijf.

Over Kim Hiensch

Ik ben Kim Hiensch, geboren in 1992. Van jongs af aan geniet ik van datgene wat ik het liefste doe; zorgen voor het welzijn van paarden.

Wij, mijn ouders, broer en ik, zijn in 2002 komen wonen op de boerderij. Het begon met een stal voor mijn eigen pony. Wij hebben uiteindelijk 22 stallen ondergebracht in twee grote schuren.

De stallen varieren van afmetingen. Ook zijn er vier buitenstallen met uitloop. Diverse grote paddocks, ruime weilanden , longeercirkel, eb en vloed bodem in de buitenbak en een parkeerplaats met mogelijkheid van trailerstalling.

Het is mijn streven de paarden een prettig verblijf te bieden met een optimale verzorging. Tevens blijf ik werken aan verbetering van zowel de accommodatie als de professionele doch prettige sfeer.